Zhvillimi i faqes: Web agjenci

Aproweb është një web agjenci e drejtuar nga Daniele Rutigliano, shkrimtar i dy librave best-seller të botuar nga HOEPLI "E-commerce vincente" dhe "Magento", këshilltar e-commerce, pedagog si dhe konferencier në aktivitetet kryesore të e-commerce (Meet Magento Italy, Inbound Strategies, WebUpdate, Smau) si dhe blogger për revistën Millionaire. Nga viti 2005 agjencia web ndihmon bizneset në proçesin delikat të transformimit dixhital:

  • duke zhvilluar plataforma për shitjen on-line (me Magento, Prestashop ose të personalizuara);
  • duke planifikuar aktivitetet e web marketing në motoret kërkuese (Google, Bing, Yandex, Baidu);
  • duke specializuar bashkëpuntorët e shoqërisë me kurse të personalizuara.

Për bizneset e krijuara prej kohësh:

  • rritja e xhiros on-line nëpërmjet analizimit të të dhënave (Google Analytics)
  • pozicionim strategjik (SEO)
  • lead generation
  • user experience (UX/UI)
  • integrim me software të palëve të treta (CRM, ERP)
  • marketing automatik

Aproweb ka çertifikim Prestashop dhe është partner Google e Paypal, operon në gjithë territorin italian dhe kontakton klientët në Milano, Bolzano, Napoli dhe Bari. Aproweb ka çertifikim Prestashop, MultiSafePay, Amazon Pay, ContactLab e Clerk. Gjithashtu është anëtare e Netcom, Confindustria dhe mbështet AICEL Sonosicuro.

Së fundi Aproweb organizon WEBECOM, aktiviteti më i rëndësishëm në Itali për e-commerce.

KONTAKT

*Unë autorizoj përpunimin e të dhënave personale (D. Lgs. 196/03)

Konferencat e Aproweb dhe ngjarjet në Shqipëri

Konference- Eksporti i prodhimeve ushqimore on-line

Intervista me Daniele Rutigliano

Agjencia e çertifikuar e internetit

Google
Amazon Pay Partner agenzia
Web agency certificata Prestashop
Agenzia Partner PayPal
Partner MultiSafepay
Compatibilità Windows 10

Organizatorët zyrtarë

Webecom: evento ecommerce nel sud Italia

Lidhur

Associato Confindustria Bari e BAT

Kanalet zyrtare sociale